Céljaink

A Rendszer Kontroll Kft. az informatikai fejlesztés és üzemeltetés, a menedzsment valamint az informatikai tanácsadás területén nyújtja szolgáltatásait. Üzleti partnereink olyan költségvetési és gazdálkodó szervezetek valamint a versenyszférában tevékenykedő vállalatok, amelyeknél a vezetés elkötelezett a tudatos fejlesztések mellett, igényli az irányító és döntést támogató munkát, a gazdaságos, megbízható, biztonságos információs rendszereket, valamint a jól szabályozott, ellenőrizhető ügyviteli és üzleti folyamatokat.

Az új információs és kommunikációs technológiák alkalmazásának egyre szélesebb körű terjedése új feladatok elé állítja a fejlesztő cégeket és a felhasználókat egyaránt. A Cloud technológiák, az új mobil és hagyományos alkalmazások gyors fejlődése lehetővé teszi olyan lehetőségek kihasználását, melyre korábban nem is gondolhattunk volna. A ma még újdonságnak számító megoldások, holnap már széles körben elterjedt alkalmazások lesznek, amelyek jól segíthetik, hatékonyabbá tehetik az információáramlást, feldolgozást és kiemelkedő segítséget nyújthatnak a vállalatok számára, hogy költségeiket csökkenteni tudják, elérjék stratégiai valamint üzleti céljaikat.

Küldetésünk, hogy széleskörű megoldásokat, komplex szolgáltatásokat nyújtsunk partnereink számára.

Célunk, hogy jelentős hozzáadott értékkel járuljunk hozzá a szervezetek átlátható működéséhez, amelyet hazai és

közösségi jogszabályok figyelembevételével hajtunk végre, az egységes és szükséges belső kontroll, információ biztonság eléréséhez.

A célok eléréséhez komplex módon biztosítjuk a szükséges informatikai rendszertámogatást. Elvégezzük a rendszerek átfogó analízisét, áttervezését, a rendszerintegrációt, a hozzá kapcsolódó migrációs feladatokat, meghatározzuk a szükséges adatmentési és archiválási feladatokat, valamint az egyéb biztonsági akciókat. Felülvizsgáljuk és optimalizáljuk az informatikai rendszereket, folyamatokat, szolgáltatásokat.

Igény esetén feltérképezzük a szervezetek működési és üzleti folyamatait, majd a revíziót követően javaslatot teszünk a költséghatékonyabb működésre, belső ellenőrzési folyamatainak automatizálására. Mindezt természetesen a lehető leghatékonyabb informatikai támogatás mellett.

Referenciáink bizonyítják, hogy a Rendszer Kontroll Kft. az állami szektorban, valamint a versenyszférában egyaránt jelentős eredményeket és sikereket ért el.