TÁMOP 2.1.2 – Angol tanfolyamok és német tanfolyamok

 

 

 

 

 

TÁMOP 2.1.2- Angol tanfolyamok és német tanfolyamok

 

Szeretnénk figyelmébe ajánlani az Európai Uniós támogatással induló nyelvi képzéseinket és informatikai képzéseinket, mellyel munkatársai szinte ingyen fejleszthetik tudásukat!

Az IOSZIA Akkreditált Felnőttképzési Intézmény, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely EU által finanszírozott angol tanfolyamokat, német tanfolyamokat és informatikai képzéseket szervez, kihelyezett formában is. A programban résztvevők egészen minimális önerő befizetésével idegen nyelvi és/vagy informatikai képzésen vehetnek részt 90.000.- Ft keretösszegű támogatás segítségével, így a program több ezer embernek ad komoly esélyt a fejlődésre.
A hátrányos helyzetű településekről jelentkezőknek  mindössze
2% önrészt (1.800 Ft) kell befizetniük, a többieknek 5%-ot (4.500 Ft). Az élethosszig tartó tanulás jegyében a képzéseknek nincs felső korhatára.

TÁMOP 2.1.2 tanfolyamok – hogyan jelentkezhetek?

  • magyar állampolgárság,betöltött 18. életév,
  • a jelentkező nem vehet részt párhuzamosan más,
  • államilag támogatott vagy uniós forrásból finanszírozott oktatásban (pl. középiskolások nem, de az önköltséges formában tanuló főiskolai, egyetemi hallgatók már pályázhatnak)

A nyelvtanfolyamokat több szinten, a kezdőtől és középfokú nyelvvizsgára felkészítő szintig indítjuk, informatikai képzés esetén pedig szintén többféle tanfolyamunk közül választhatnak – kiemelten ajánljuk a MS Office az ügyviteli munkában akkreditált programunkat, mellyel a mindennapi irodai munkához szükséges ismereteket szerezheti meg.

Angol tanfolyamok és német tanfolyamok előregisztráció

Az előregisztráció ingyenes és nem jár kötelezettséggel, azonban a résztvevők száma korlátozott. Regisztráljon minél hamarabb:
Itt regisztrálhat!
További információk: www.tudasodajovod.hu

Az angol tanfolyam és német tanfolyam megkezdésének feltétele a regisztrációs díj megfizetése: 4.500 Ft,  hátrányos helyzetű településeken élők esetén 1.800 Ft.
A tanfolyam sikeres elvégzésének feltétele a modulzáró vizsga eredményes teljesítése. Minden tanfolyamon résztvevőnk oktatási kártyát kap, mely további kedvezményekre jogosít!

Nyelvtanfolyam képzési helyszínek az Észak-Magyarországi régióban:

További információk:

www.ioszia.hu www.tudasodajovod.hu
Int.akkr.: AL-2053 I Nyilv.sz.: 10-0069-06 I NYAK: 3950-8/2009, 3478-2/2012 I ECDL: 518

 

Induló képzések és tréningek partnereinknek.

Induló képzéseink, tréningjeink melyet a felnőttképzési partnerünk kínál,
a Rendszer Kontroll Kft. partnereinek.

Bővebben…